Volimo krumpir i jedemo ga i više puta tjedno. Pa kako i ne bismo kad je tako ukusan, i postoji toliko načina na koji ga možemo pripremiti. Uvijek su nam dobrodošli savjeti za još hrskaviji pečeni krumpir i kremastiji složenac, a naš omiljeni prilog često postaje i glavno jelo uz malo mašte, znanja i novih ideja...
Najbolji pečeni krumpir
Gdje god se poslužuje, pečeni krumpir postaje apsolutni hit. Posluži se trikovima najpoznatije engleske gastro stručnjakinje ili pak pripremi pečeni krumpir baš kao onaj iz omiljenog restorana brze hrane. Preostaje vam još samo priprema umaka i spremni smo na neke nove, slasne užitke.
Kultni Hasselback
Hasselback krumpir jedan je od onih načina pripreme koji naprosto obožavamo. Jednostavan je za pripremu, efektan i ostavlja prostora za velik broj kombinacija okusa. Napuni ga sirom i slaninom, dodajte omiljeno začinsko bilje ili između kolutića dodajte tek maslac, sol i papar. Dobar tek zagarantiran!
Od krumpira složi - složenac
Složence naprosto obožavamo za vrijeme radnog tjedna. Priprema je jednostavna, pečenje još lakše, a u kombinaciji sa sezonskom salatom nastaje pravi, raskošan ručak u manje od sat vremena.
Najkremastiji pire krumpir i hrskavi popečci
Na kraju, nećemo dijeliti savjete za još kremastiji i ukusniji pire krumpir već ono što nam svima treba - kako iskoristiti ostatke omiljenog pire krumpira na najfiniji mogući način. Najprije ga skuhaj s češnjem češnjaka kako bi poprimio njegove arome, a zatim ostatke pretvori u genijalne popečke. Dodaj im svježe začinsko bilje po želji, umak od grčkog jogurta i ručak je već spreman.