Recepti Koktel 29. kolovoza 2024.

Smućkaj službeni koktel US Opena i navijaj za Donnu!

Koktel
4 MIN
0 MIN
1
JEDNOSTAVNO
Koktel Honey Deuce
Koktel Honey Deuce je službeni koktel Grand Slam turnira US Open
foto: Instagram @usopen
Koktel Honey Deuce od 2006. je službeni koktel Grand Slam teniskog turnira US Open. Osmislio ga je miksolog Nick Mautone, a sadrži samo 5 sastojaka - led, votku, limunadu, liker od maline i kuglice dinje

Zadnji Grand Slam teniski turnir u sezoni, US Open, ove godine traje od 19. kolovoza do 9. rujna. Čeka nas puno uzbudljivih mečeva, a Hrvatska ima najviše očekivanja od naše sjajne predstavnice Donne Vekić, osvajačice srebrne olimpijske medalje u Parizu. I dok pratimo napeta nadmetanja u tenisu, zašto ne bismo, baš kao i ljubitelji tenisa u publici US Opena, navijali uz službeni koktel US Opena.

Koktel nazvan Honey Deuce kreiran je 2006. godine i postao je jako popularan u tjednima dok u Velikoj jabuci traje US Open. Ovaj zabavan, sočan i voćan koktel osmislio je miksolog Nick Mautone, koji je odlično ispunio svoj zadatak - osmisliti osvježavajući koktel koji se jednostavno priprema i koji će se svidjeti većini posjetitelja US Opena.

Svi su ludi za koktelom Honey Deuce

Koliko su posjetitelji US Opena ludi ne samo za tenisom već i ovim koktelom, vidi se i iz jučerašnjeg posta na Instagramu US Opena na kojem dva muškarca kupe dodatni koktel kako bi šarmirali damu u blizini. A daminu pažnju osvaja onaj koji joj prvi doda koktel, bez obzira na to što sjedi dalje od nje... Obavezno pogledaj fotografije i video na linku...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESPN (@espn)

Nema veze što najvjerojatnije nećeš uživo pratiti mečeve na US Openu – smućkaj si ovaj fini koktel, uključi TV, navijaj za naše, uživaj u izvrsnom tenisu i – genijalnom koktelu koji možeš piti i kad prođu sva teniska uzbuđenja. U nastavku ti zato donosimo recept.

Ne gasi ekran dok kuham

Koktel Honey Deuce
4 MIN
pripreme
0 MIN
kuhanja
1
porcija
JEDNOSTAVNO
Sastojci
  • Votka 45 ml
  • Limunada 90 ml
  • Liker od malina 15 ml
  • Dinja
  • Led
Postupak
  1. U čašu s puno leda dodaj votku, limunadu i liker od maline. Dobro promiješaj.


  2. Od dinje (po mogućnosti sorte medena rosa) napravi kuglice, koje podsjećaju na teniske loptice. Ubaci kuglice u koktel i digni čašu u čast svom favoritu!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by US Open (@usopen)

Isprobaj i ove osvježavajuće ljetne koktele jer vrućine ne jenjavaju...

Bellini Možda vas zanima... Najbolji recept za koktel Bellini – pjenušavi okus ljeta Kolumne Piña colada s lubenicom Možda vas zanima... Piña colada s lubenicom, nova verzija klasike Recepti Spritz kokteli Možda vas zanima... Ljeto može početi uz 3 nova recepta za spritz koktele Recepti Možda vas zanima... Koktel Moscow mule bit će hit tvojih ljetnih zabava! Recepti Možda vas zanima... Pjenušavi Hugo koktel: Savršen za tople dane Recepti

 

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amando 10:35 29. Kolovoz 2024.

    Super koktel uvijek za donnu