Špajza 07. ožujka 2021.

Bolje ne može: 10 cheesecakeova koje morate isprobati

foto: Getty Images
gastro postao gastro.24sata.hr
Najbržu tortu od sira obožavamo upravo zbog činjenice da je možemo kombinirati s različitim, novim okusima, ali i upakirati je u nove oblike. U kalupu ili čaši, s limunom, kupinama ili kavom. Izbor je samo vaš!

Zaljubite se u jednostavnu pripremu, omiljene kombinacije tekstura, okusa i boja, pa zasladite dan nekim od naših favorita. Cheesecake je zbilja s razlogom jedan od omiljenih kolača na svijetu!

 

 | Author: Getty Images foto: Getty Images

Kombinaciji kreme od sira i jednostavne hrskave podloge dodajte i malo kave, pa se sladite od samog jutra. Uz omiljeni jutarnji napitak, niti jedan doručak neće biti dobar kao kriška torte od sira s kavom. 

 

Cheesecake s kavom Možda vas zanima... Fini, kremasti cheesecake s kavom Recepti

 

Naša blogerica Ana s bloga Ana's Baking Chronicles naziva ga jedinim pravim cheesecakeom, priprema se s dobrom dozom limuna, a donosi nevjerojatno osvježavajuće arome. Ljeti predstavlja ultimativno osvježenje dok je zimi genijalan sezonski slatkiš. Upoznajte cheesecake s limunom.

 

Možda vas zanima... Cheesecake od limuna - provjereni ljetni favorit! Kolumne

 

 | Author: Ana Zelić foto: Ana Zelić

Želite li pak prizvati neke toplije dane što prije, birajte tropski cheesecake kojem je tako teško odoljeti. Zna to i naša kolumnistica 50 Shades of Hunger.

Iz tropskih krajeva stiže nam i genijalan spoj kreme od sira i kokosa po receptu kolumnistice Martine s bloga La Martina Cakes. Ovaj nas je oduševio već na prvi pogled! 
 

Možda vas zanima... Tropski cheesecake od manga i limete Kolumne Cheesecake s kokosom, Raffaello Možda vas zanima... Nova verzija Raffaella: Cheesecake s kokosom Kolumne

 

 | Author: Martina Ražov foto: Martina Ražov

Voćni cheesecake baš nikad ne odbijamo upravo zbog doze osvježenja koje donose šareni sezonski plodovi. Odaberite omiljeno voće, dodajte ga u finu kremu, a zatim sve zajedno spojite s jednostavnom podlogom. Brže i bolje ne može!

 

Možda vas zanima... Ovo još niste probali: Cheesecake s kupinama Kolumne Možda vas zanima... Cheesecake s narančom - klasik u narančastom ruhu Recepti Možda vas zanima... Mini cheesecake s voćem - pripremaju se i nestaju u trenu Kolumne

 

 | Author: FoodAndMood foto: FoodAndMood

Suprotno od voćnog bit će fini kremasti cheesecake s dozom toplih začina. U tome će vam na najslađi način pomoći speculas keksi. Ovo naprosto morate isprobati!

 

Možda vas zanima... Klasični cheesecake sa speculaas keksićima Kolumne

 

 | Author: 50 shades of hunger foto: 50 shades of hunger

 

Za još veći užitak, okušajte se u pripremi brzinskog cheesecakea s mileramom iz jedne posude po receptu Ene s bloga Foodgasm ili pak u potpunosti preokrenite priču, pa podlogu od keksa zamijenite omiljenim mokrim brownijem.

 

Možda vas zanima... Mileram torta sa slatkim od kupine - lažni cheesecake iz lonca Kolumne Možda vas zanima... Slatki spoj: Brownie cheesecake kocke s kupinama Kolumne

 

Dobar tek!

 | Author: Irena Gavran foto: Irena Gavran

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.